Descartes Jos haluat tehdä jotakin, keksit keinoja. Jos et halua tehdä mitään, keksit tekosyitä. Alain Chiaroni

Mitä Herra Arvo Pohja nyt sanoo?

  • Mitä Herra Arvo Pohja nyt sanoo?

YLEn uutinen:

 

”Georgiaan paenneet saudisiskot pyytävät apua somessa: ”Meidät tapetaan, mikäli joudumme palautetuksi kotimaahamme”

Saudi-Arabiasta paenneet aikuiset siskokset vetoavat Twitterissä YK:n pakolaisjärjestöön saadakseen turvapaikan maasta, joka voisi taata heille ihmisoikeudet. 

Maailman tietoisuuteen on tullut jälleen uusi tapaus, jossa ulkomaille paenneet saudisisarukset pyytävät kansainvälistä suojelua sosiaalisen median kautta.

28- ja 25-vuotiaat sisarukset kertovat Twitterissä paenneensa perheensä sortoa sekä Saudi-Arabian ankaraa huoltajuusjärjestelmää Georgiaan. 

Maha al-Subaie, 28, ja Wafa al-Subaie, 25, kuvailevat olevansa vaarassa. Sisarusten mukaan heidät tapetaan, mikäli he joutuvat palautetuksi kotimaahansa.

Kaksikko on avannyt Twitterissä ”GeorgiaSisters”-nimellä kulkevan tilin, jossa he pyytävät turvapaikkaa maasta, joka voisi – toisin kuin Saudi-Arabia – taata heille ihmisoikeudet.

Al-Subaien sisarukset julkaisivat ensimmäisen avunpyyntönsä Twitterissä eilen. Siinä kaksikko kertoo olevansa jumissa Georgiassa, koska heidän perheensä sekä saudiviranomaiset ovat mitätöineet heidän passinsa.”

Olen sitä mieltä että Suomen pitäisi myöntää saudisiskoille turvapaikka.

Nyt on eduskunnassa 92 naista. Tietyt puolueet puhuvat koko ajan ihmisoikeuksista, arvopohjasta, ihmiskäsityksestä ja tasa-arvosta, erityisesti vihreät ja feministit.

Nyt pitäisi ottaa kantaa tähän tapaukseen ja osoittaa että on muutakin kyseessä kuin hurskastelu ja politikointi. Vai ovatko Suomen taloudelliset intressit tärkeämpiä kuin ihmisoikeudet?

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat